Spoločnosť Apple zvláda marketing svojich výrobkov a služieb skutočne fenomenálne. Niekedy totiž stačí predstaviť produkt, ktorý sa kvôli svojej prehnanej cene spropaguje sám. A aj keď je tak drahý, že by si ho nemal nikto kúpiť, virálne šialenstvo spôsobuje opak.

Presne toto sa stalo so špeciálnou handričkou od Apple, ktorá je určená na čistenie displejov a monitorov. Vyrobená je z mikro-vlákien, čo zabezpečí, aby sa povrch zobrazovacej jednotky nepoškriabal. Firma si pýtala za handričku 25,00 € (na Slovensku) a niektorí fanúšikovia sa sami seba pýtali, či to myslí vážne.

Repasovaný iPhone v TOP stave môžete mať vďaka ITya už za 149 € vrátane záruky!

Ako sa však ukázalo, záujem zo strane fanúšikov bol taký obrovský, že sa Apple Polishing Cloth nedala zhonať niekoľko mesiacov. Príslušenstvo bolo skrátka nedostupné a Apple muselo zapracovať na jeho výrobe. Zrejme ani kompetentní nečakali takýto úspech.

Skladové zásoby sa dopĺňajú

No a pokiaľ ste si chceli tento produkt zakúpiť aj vy, no nestihli ste, dnes už by s tým nemal byť problém, nakoľko sa jeho skladové zásoby začínajú dopĺňať.

Ak vás zaujíma leštiaca handrička dopodrobna, môžete si pozrieť ako ju iFixit rozstrihal a opísal, z čoho je vlastne zložená. Je tu jedno malé prekvapenie.

Prečítajte si tiež  Čistenie monitora, displeja alebo TV. Toto je 6 zásad, ktoré treba dodržiavať

My už iba pripomenieme, že Apple Polishing Cloth je vhodná aj na špeciálnu nanotextúru proti odrazom a lesku, ktorú si môžete priplatiť k niektorým iMacom a Pro Display XDR za stovky eur. Ak teda takéto zariadenie vlastníte, jej nákup dáva vcelku logický zmysel…

Na záver len chceme pripomenúť, že v rámci SvetApple sme spustili bazár, ktorý sa už pomaly napĺňa inzerátmi. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz. Potrvá vám to sotva niekoľko sekúnd a zároveň máte šancu, že váš inzerát budeme zdieľať na našich sociálnych sieťach, kde nás sleduje dokopy viac ako 40 000 ľudí. Tak na čo ešte čakáte?

Instagram Banner

Môže ťa zaujímať
- Reklama -