AirPods sú najpredávanejšie bezdrôtové slúchadlá na svete a nie je to náhoda. Používateľom poskytujú jednoduché ovládanie, špičkovú kompatibilitu a taktiež vynikajúcu výdrž batérie. Problémom je ale cena, ktorá štartuje dosť vysoko. Teraz však AirPods môžete získať pomerne lacno vďaka zľavám, ktoré nájdete tu. Ich nákup určite neoľutujete.

Na rovinu napíšeme, že štandardné AirPods nie sú ničím špeciálne. Ide o pomerne jednoduché zariadenie, ktoré vám poskytne kvalitné prehrávanie skladieb a tiež veľmi pohodlnú komunikáciu cez Handsfree. Práve na toto ich veľa ľudí používa. Ich bežná cena v obchodoch štartuje na úrovni 149 € až 159 €. Keďže však ide o starší model, aj autorizovaní predajcovia ho v súčasnosti majú za zvýhodnenú cenu. AirPods kúpite najlacnejšie na Slovensku od 126 €, pričom v M:zone aj iStores ich majú od 129 €. To, ktorého predajcu si vyberiete nechávame na vás.

Ak vás zaujíma, čo všetko dokážu AirPods (konkrétne ich druhá generácia s modernejším čipom), tak je to napríklad schopnosť automatického zapínania či pripájania k zariadeniu. V praxi to znamená, že ich iba vyberiete z krabičky, vložíte do ucha a o ostatné sa postará softvér. Apple to má neuveriteľne dobre vyladené.

iPhone X a slúchadlá AirPods
Zdroj: Unsplash / Jess Bailey

Taktiež platí, že ak si svoje AirPods chcete po prvýkrát spárovať s iPhonom, iPadom alebo Macom, vďaka špeciálnej optimalizácii to zvládnete za pár sekúnd. Nebudete ich musieť nijako vyhľadávať medzi Bluetooth zariadeniami. Bezdrôtové slúchadlá tiež podporujú hlasový povel Hey Siri a dotykové ovládanie

No a čo je azda najdôležitejšie, toto zariadenie má fantastickú výdrž batérie. Za normálnych okolností vám vydrží až 5 hodín, pričom samotné púzdro má dostatok energie na to, aby ich mohlo dobíjať po dobu 24 hodín. Taktiež platí, že ak sa vám AirPods náhodou vybijú, vďaka rýchlemu nabíjaniu „doplnia“ 3 hodiny prehrávania skladieb už za 15 minút. A to sa za cenu na úrovni 129 €, ktorú si môžete porovnať tu určite oplatí!

Nezabudnite na kvalitný silikónový obal 

A keď už si svoje AirPods 2. generácie objednáte, nezabudnite si ku ním kúpiť aj tento silikónový obal so skobou na Loopi.sk len za 9,99 €. Na výber je viacero farebných prevedení.

Loopi AirPods Pro silicone case
Zdroj: Loopi

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Apple Car sa bude dobíjať bez toho, aby človek vystúpil z auta. Apple získalo špeciálny patent
Môže ťa zaujímať
- Reklama -