Každému sa z času na čas hodí výkonný reproduktor, ktorý sa dá zobrať na chatu, párty alebo letnú grilovačku v prírode. V ideálnom prípade má mať kvalitné prehrávanie hudby, dlhú výdrž batérie a tiež by mal byť dostatočne odolný voči vode či iným nehodám. Všetky tieto atribúty spĺňa JBL Charge 5, ktorý teraz môžete získať v zľave.

Tento reproduktor si pripojíte ku svojmu mobilnému zariadeniu cez Bluetooth 5.1 a vďaka 40 W výkonu dokáže ozvučiť aj väčšiu miestnosť. JBL Charge 5 má k dispozícii optimalizovaný menič s dlhou výchylkou, samostatný výškový reproduktor a tiež dva pasívne basové žiariče, ktoré dotvárajú celkovú atmosféru zvuku JBL Original Pro Sound.

Toto všetko dostanete v kompaktnom balení s váhou nižšou ako jeden kilogram! Vďaka tomu si reproduktor JBL Charge 5 budete môcť vziať všade so sebou a nebude vám prekážať v ruke ani batohu. No a cena? Tá štandardne štartuje na úrovni 179 € no po kliknutí na tento odkaz zobrazíte ponuky od 137,9 €. Ušetriť teda môžete slušných 40 €, čo je pri tejto cenovej úrovni veľmi slušné.

JBL Charge 5 sa nebojí vody a vydrží až 20 hodín

JBL Charge 5
Zdroj: JBL

Obrovským benefitom tohto reproduktora je vodeodolnosť IP67, vďaka ktorej ho nepoškodí kontakt s vodou, prachom a ani pieskom. Môžete si ho teda zobrať v lete ku bazénu a ak naň niečo šplechne, vôbec nič sa nestane.

JBL Charge 5 má tiež vstavanú batériu, ktorá má 20 hodinovú výdrž. Ak sa teda chystáte na víkend na chatu a poobede si budete chcieť pustiť hudbu, nemusíte so sebou nosiť nabíjačku, prípadne sa nemusíte trápiť nedostupnosťou elektrického napájania.

JBL Charge 5
Zdroj: JBL

Navyše, tak ako sme to písali nedávno pri reproduktore Niceboy RAZE Radion 4, aj v tomto prípade platí, že z reproduktoru dokážete nabíjať iné zariadenia. JBL Charge 5 má batériu s kapacitou až 7 500 mAh, vďaka čomu z nej nabijete telefón a pokojne aj MacBook.

V neposlednom rade nemôžeme zabudnúť na funkciu PartyBoost, pomocou ktorej je možné prepojiť dva kompatibilné reproduktory od JBL a vytvoriť si tak špičkový stereo zvuk. Pokiaľ máte teda záujem o JBL Charge 5, najvýhodnejšie ponuky na Slovensku nájdete na tomto odkaze. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Ako vyriešiť problém s CLIR?
Môže ťa zaujímať
- Reklama -