Herná séria Grand Theft Auto sa už v priebehu decembra dočká veľkého odhalenia, v rámci ktorého uvidíme trailer na roky očakávanú hru GTA 6. Nejde o žiadnu špekuláciu, ale informáciu, ktorú svetu odovzdalo priamo vývojárske štúdio Rockstar Games. A aj keď je to správa fantastická, ešte stále to znamená, že od veľkého vydania hry sme pomerne vzdialení.

Titul je totiž vo vývoji a ako poznáme Rockstar Games, zverejnenie traileru môže prísť pokojne aj o jeden, či jeden a pol roka skôr, ako vydanie samotnej hry na herné konzoly. Inými slovami, je vysoká pravdepodobnosť, že GTA 6 si po prvýkrát zahráme až niekedy začiatkom roka 2025. A presne tento fakt donútil niektorých fanúšikov série, aby sa začali viac starať o svoje zdravie.

Konkrétne sa sociálnej sieti X (bývalý Twitter) sa objavil príspevok v ktorom autor poukazuje na zvláštny status pre-zdieľaný zo sociálnej siete Reddit.

Reklama: Využite zľavový kód „svetapple20“ a nakupujte na Loopi.sk všetko príslušenstvo pre Apple zariadenia s 20 % zľavou. Akcia platí aj na produkty, ktoré už sú zľavnené. Ušetriť teda môžete pomerne dosť peňazí. 

Práve v tomto statuse píše, že je z vydania GTA 6 mimoriadne nadšený. Na hru sa dokonca teší až tak, že okamžite prestal fajčiť. To, že by skončil v nemocnici, alebo by kvôli cigaretám musel užívať silné lieky ho v tejto súvislosti desí.

Autor tiež v statuse spomenul, že bez cigariet sa mu darí vydržať už 10 dní, v čom mu samozrejme držíme palce.

Zaujímavé je tiež to, že tejto iniciatívy sa chytili aj ďalší používatelia, ktorí taktiež prestali fajčiť.

Ako sme však naznačili vyššie, reálne vydanie GTA 6 je ešte poriadne ďaleko. Pokiaľ by ho Rockstar Games odložilo na rok 2026 (čo sa môže pokojne stať), možno by tým firma zachránila niekoľkým ľuďom, ktorí skončili s fajčením zdravie, či dokonca život. Otázne len zostáva, ako dlho im táto snaha vydrží.

Loopi
REKLAMA

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  AKTUÁLNE: iPhone 16 sa ukázal na CAD renderi. Prinesie zmenu dizajnu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJSvetApple
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.