Ak chcete bezdrôtový reproduktor a hľadáte kompromis medzi výborným zvukom, kompaktnými rozmermi a rozumnou cenou, JBL Flip 6 je pre vás tým pravým orechovým. Špičkové zariadenie, ktoré je na Slovensku veľmi populárne navyše kleslo na svoje cenové dno, o čom sa môžete presvedčiť po kliknutí na tento odkaz. Krásne na ňom ušetríte a budete si ho užívať dlhé roky.

V JBL 6 nájdete v prvom rade vynikajúcu kvalitu prehrávania, o ktorú sa stará dvojpásmový systém reproduktorov. Okrem vysokého výkonu na úrovni až 30 W, sa môžete tešiť aj na výrazné a hlboké basy, ktoré máme na tomto type zariadení všetci radi. JBL Flip 6 je vhodný na cestovanie, ale aj bežné príležitosti, kde so sebou chcete mať svoju obľúbenú hudbu. Hodí sa na doma, na chatu aj ku tréningu niekde v exteriéri.

No a cena? To je tá najlepšia časť. JBL Flip 6 stál v čase uvedenia na trh 139 €, čo je vzhľadom na to, čo všetko ponúka vcelku fér suma. Po kliknutí na tento odkaz ho však kúpite len za 83,9 € s DPH, vďaka čomu na nákupe ušetríte viac, ako 50 €. A to už stojí za zváženie. JBL Flip 6 pochádza od prémiového výrobcu a ten si skutočne potrpel na tom, aby bol jeho zvuk vymakaný. Koniec koncov, špičkové prehrávanie zabezpečujú dva pasívne žiariče, ktoré vyladila spoločnosť Harmann.

JBL Flip 6
Zdroj: JBL

A nie je to len o výkone či zvuku ale aj o ďalších výhodách, ktoré JBL Flip 6 prináša. Reproduktor je napríklad odolný voči pádom vďaka perfektnej konštrukcii a dokonca mu neublíži ani voda, nakoľko jej odolá so štandardom IP67. Reproduktor má aj veľký akumulátor s 12 hodinovou výdržou batérie na jedno nabitie, čo je dosť na to, aby vás dokázal zabaviť niekde na chate, alebo stanovačke. Nabíjanie prebieha cez USB-C a trvá cca dve a pol hodiny.

V rámci výbavy v reproduktore nájdete aj podporu funkcie PartyBoost, ktorá umožňuje do jedného prehrávania zapojiť viac JBL reproduktorov súčasne. Na konektivitu slúži Bluetooth 5.1 a samozrejmosťou je aj sprievodná mobilná aplikácie pre iOS alebo Android od JBL. Ak sa vám teda JBL Flip 6 páči, po kliknutí na tento odkaz ho môžete mať za 83,9 €. Tak na čo ešte čakáte? Výhodnejšie sa za posledné roky nepredával.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Windows 11 aj Office 2021 sú v extrémnej zľave. Slováci ich už nakúpili stovky
Môže ťa zaujímať
- Reklama -