Samsung Galaxy S21 príde zrejme bez nabíjačky v balení

História sa opakuje. Samsung sa už nejedenkrát z niečoho vysmieval a o pár rokov, či dokonca mesiacov urobil to isté. Posledný útok na Apple sa týkal odstránenia adaptéra z balenia iPhonu. Dnešné fámy a dokumentácia naznačujú, že ho nebude mať ani pripravovaný Samsung Galaxy S21.

Brazílsky web Tecnoblog uviedol, že modely Galaxy S21, Galaxy S21+ a Galaxy S21 Ultra boli schválené spoločnosťou ANATEL, ktorá je ekvivalentom FCC (v USA). Smartfóny majú kódové označenia SM-G991B / DS, SM-G996B / DS a SM-G998B / DS a ich predstavenie očakávame v januári 2021.

Hoci ANATEL neprezrádza veľa podrobností, odhaľuje jednu pozoruhodnú zmenu. Agentúra tvrdí, že ani jedno zariadenie nedostane nabíjačku v balení. Súčasťou smartfónov z produktovej rady Galaxy S21 nemajú byť dokonca ani slúchadla.

O podobných špekuláciách sme písali už dávnejšie, no teraz sa viacmenej „oficiálne“ potvrdili. Je doslova iróniou, že sa Samsung vysmieva z odvážnych krokov spoločnosti Apple, keď ani nie o pol roka neskôr urobí to isté.

Niektorí fanúšikovia si určite spomínajú na kampaň z roku 2017, v ktorej sa spoločnosť vysmievala Applu z iPhonu 7, bez 3,5mm jacku. Keď juhokórejský gigant predstavil Galaxy Note 10 (bez jacku), všetky reklamy stiahol z YouTube.

Na záver len spomenieme, že brazílsky minister pre ochranu spotrebiteľov zvažuje vyvinúť silný nátlak na Apple, aby v krajine predával iPhone s nabíjačkou v balení. Ak sa mu to podarí, to isté sa bude zrejme týkať aj spoločnosti Samsung. Aký je váš názor na túto tému? Napíšte ho do komentára.

Prečítajte si tiež  iPhone, iPad, Mac či Apple Watch za predplatné? Apple na tom pracuje
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJ9to5mac
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.