Už dnes večer o 19:00 sa uskutoční septembrový Apple event s názvom „California Streaming„, na ktorom sa ukážu nové produkty cupertínskeho technologického giganta. Apple preto vypína svoj Online Apple Store, v ktorom sa počas dnešného večera objavia čerstvo predstavené produkty.

Aby kompetentní zabránili predčasnému úniku záberov alebo informácií, internetový obchod sa v deň konferencie pravidelne deaktivuje a kúpiť si tu nemôžeme žiadne produkty.

Nedostupnosť sa zvyčajne počíta na niekoľko hodín. Akonáhle sú nové zariadenia predstavené, fanúšikovia jablkovej komunity si ich môžu rovno objednať alebo predobjednať, prípadne si o nich zrekapitulovať všetky nové informácie.

Apple Online Store

Na aké novinky sa môžeme tešiť? 

Odhady a predpoklady čoho sa na dnešnom evente dočkáme, boli predmetom konverzácií už od poslednej konferencie v podobe WWDC 2021. Najväčšiu pozornosť púta samozrejme nová vlajková loď, ktorou sa stane iPhone 13 so štvoricou dostupných modelov. Rovnako ako minulý rok, aj teraz by sme sa mali dočkať základného iPhonu 13, menšieho iPhonu 13 mini a dvojice high-endových zariadení iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max.

Nadšenci jablkovej spoločnosti sa taktie môžu tešiť na nové Apple Watch Series 7, ktoré prinesú nový dizajn s hranatejším telom a väčšou obrazovkou. Leaky poukazujú aj na predstavenie tretej generácie slúchadiel AirPods,  nového iPadu 9. generácie a prípadne aj redizajnovaného iPadu Mini 6.

Prečítajte si tiež  Apple dnes predstaví iPhone 13: Kedy a kde sledovať event na Slovensku?

Konferencia sa odohrá o 19:00 nášho času a my pri tomto sviatku každého Apple nadšenca rozhodne nebudeme chýbať. Počas celého programu vám budeme prinášať články  o predstavených novinkách, ktoré si určite nenechajte ujsť!

Môže ťa zaujímať
- Reklama -