Je už prakticky zvykom, že spoločnosť Samsung oznamuje svoje nové smartfóny začiatkom roka, približne štyri mesiace po spoločnosti Apple. Ako nám však naznačuje portál PhoneArena, v prípade modelu Galaxy S23, ktorý bude priamym konkurentom pre iPhone 14, to môže byť úplne ináč.

Všetko to vychádza z významného úniku dizajnu, ktorý sa na internete objavil len pred pár dňami. Zariadenie sa nám odhalilo na CAD renderoch do posledných detailov, vďaka čomu teraz vieme, že sa od svojho predchodcu nebude príliš odlišovať. Vďaka Onleaks a Digit.in sa môžete pozrieť na to, ako bude novinka vyzerať v čiernom a bielom (nižšie) prevedení. Samsung sa bude držať oblých tvarov a štandardného rozmiestnenia zadných fotoaparátov či prednej kamery.

A aj keď mnohí fanúšikovia tvrdia, že na takéto úniky je v súčasnosti ešte skoro, nemyslí si to napríklad známy leaker Ice Universe.

Podľa jeho informácií súvisiacich s vývojom nového procesora Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, ktorý by mal prekonať aj A16 Bionic, môže Samsung predstaviť svoje vlajkové lode o čosi skôr, než je to bežné.

Príde nový Samsung Galaxy S23 ešte v roku 2022? 

Konkrétne by sme nemuseli čakať do januára či februára 2023, tak ako je to zvykom. Spoločnosť Samsung sa môže s generáciou Galaxy S23 pochváliť už oveľa skôr, v novembri 2022.

Samozrejme, tento dátum zatiaľ nebol oficiálne potvrdený a vychádza len z domnienok, ktoré kolujú medzi najpresnejšími leakermi sveta. Na strane druhej by však technologický gigant mohol zachytiť veľmi silné predvianočné obdobie, čím by dosiahol lepšie predaje v čase ekonomickej neistoty. Predpokladá sa, že ľudia môžu v roku 2023 šetriť o čosi viac, ako doteraz.

Ak by teda Samsung prišiel po Vianociach s novým modelom, existovalo by riziko, že by ho zákazníci jednoducho ignorovali.

Pozrite si vizualizácie zariadenia, ktoré vznikli na základe úniku a dajte nám vedieť do komentára, ako sa vám zatiaľ pozdáva hlavný konkurent iPhonu 14. Išli by ste radšej do platformy iOS alebo Android?

Na záver len chceme pripomenúť, že v rámci SvetApple sme spustili bazár, ktorý sa už pomaly napĺňa inzerátmi. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz. Potrvá vám to sotva niekoľko sekúnd a zároveň máte šancu, že váš inzerát budeme zdieľať na našich sociálnych sieťach. Sleduje nás dokopy viac ako 40 000 ľudí. Tak na čo ešte čakáte?

Prečítajte si tiež  Apple Watch X v roku 2024 môžu byť sklamanie: Určite nedostanú tieto funkcie

Instagram Banner

Môže ťa zaujímať
- Reklama -