Pokiaľ si chcete kúpiť nové slúchadlá a AirPods Pro sa vám zdajú príliš drahé, dnes vám predstavíme alternatívu od čínskeho Xiaomi, ktorá ponúka fantastický zvuk, moderné funkcie, dlhú výdrž batérie a po zľave aj nízku cenovku. Vďaka tomu si tieto slúchadlá môže dovoliť každý.

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro majú k dispozícii 10 mm meniče, ktoré sa starajú o veľmi solídne prehrávanie s dôrazom na vyvážené basy aj výšky. Výrobca dokonca sľubuje HiFi kvalitu. Obrovskou výhodou týchto slúchadiel je prítomnosť ANC a teda aktívneho potláčania okolitých zvukov, ktoré dokáže stíšiť vaše okolie až o 43 dB, respektíve 99,3 %. Vďaka tomu si oveľa viac užijete obľúbené pesničky a zároveň sa vám bude lepšie sústrediť na prácu.

Na Xiaomi Redmi Buds 4 Pro je ale najlepšia cena. Ich výkonný hardvér totiž nie je drahý a zoženiete ho za rozumné peniaze. Slúchadlá sa už v základe predávajú za optimálnych 79,99 €, no po kliknutí na tento odkaz ich získate od 65 €, vďaka čomu na už tak lacnom produkte ešte čosi ušetríte.

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro sú v zľave. Lacná alternatíva pre AirPods má ANC a podporu HiFi
Zdroj: YouTube / Paul Tech Tv (úprava redakcie)

Poteší vás aj výdrž batérie, ktorá predstavuje dokopy až 36 hodín prehrávania na jedno nabitie. Samotné slúchadlá dokážu bez nabíjacieho puzdra fungovať nepretržite približne 9 hodín. Xiaomi tiež použilo Bluetooth 5.3, vďaka čomu sa ku slúchadlám viete pripojiť z viacerých zariadení súčasne. Zároveň od nich môžete byť vzdialení až na 10 metrov.

Len pre porovnanie, klasické AirPods 2, ktoré prišli na trh ešte v roku 2019 a Apple ich predáva dodnes, sú v ponuke za cca dvojnásobnú cenu v porovnaní s Xiaomi Redmi Buds 4 Pro. Nemusíme snáď ani spomínať, že majú horšiu výdrž batérie, menej kvalitné prehrávanie a taktiež tu nenájdete ANC. Xiaomi teda vyhráva s výnimkou kompatibility na plnej čiare.

Starší model Xiaomi Redmi Buds 3 Pro kúpite výrazne lacnejšie 

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro
Zdroj: Xiaomi

Ak hľadáte ešte niečo lacnejšie, k dispozícii je ešte starší model Xiaomi Redmi Buds 3 Pro, ktorá má tiež slušnú výbavu. Ponúka aktívne potláčanie okolitých zvukov (ANC) so schopnosťou eliminovať až 35 dB, 9 mm meniče či výdrž batérie na úrovni 28 hodín. No a cena?

Nakoľko už ide o „výbehový“ model, predajcovia sa ho pokúšajú zbaviť mimoriadne výhodne. Xiaomi Redmi Buds 3 Pro vďaka tomu získate po kliknutí na tento odkaz len za 36,5 €, čo je ešte o takmer polovicu menej, než by ste zaplatili za Xiaomi Redmi Buds 4 Pro. Stále budete mať pritom slúchadlá, ktoré sú technicky lepšie, ako AirPods 2. Rozhodnutie však nechávame na vás.

Prečítajte si tiež  MacBook Air M2 je v zľave o stovky eur lacnejší. Miláčik Slovákov sa teraz oplatí

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -