Spoločnosť Apple si oznamovanie svojich nových podujatí, na ktorých predstavuje hardvérové, alebo softvérové produkty často užíva. Zvyčajne nejde len o statické nič-nehovoriace pozvánky, ale premyslené náznaky toho, čo môžeme na evente očakávať.

Po tom, čo Apple oznámilo najbližšiu keynote s názvom Wonderlust na 12. septembra si však viacero používateľov všimlo, že tu chýba jedna dôležitá vec. Aj keď vieme, že Apple predstaví iPhone 15 a modrá farba v logu spoločnosti Apple (na pozvánke) pravdepodobne naznačuje pripravované farebné prevedenie pre titánový iPhone 15 Pro, Apple akosi zabudlo na easter-egg, ktorý sa stal v posledných rokoch pri oznamovaní konferencii akousi tradíciou.

Všetko to začalo ešte v roku 2020, kedy Apple predstavovalo iPhone 12. Po oznámení oficiálnej udalosti vytvorila firma easter-egg v rozšírenej aj virtuálnej realite, ktorý bol v 3D a mohli ste sa s ním „pohrať“ na obrazovke iPhonu.

Išlo síce len o drobnosť, ktorá každého používateľa zvykla zaujať maximálne na niekoľko sekúnd, no zároveň to bola drobná pozornosť zo strany Apple, ktorú si rád vyskúšal každý. Záujem o tieto prekvapenia však pravdepodobne postupom času klesal a firme už nedával zmysel.

iPhone 15 event s názvom Wonderlust je totiž po veľmi dlhej dobe prvý, na ktorom žiaden easter-egg nie je prítomný. Spoločnosť Apple naň skoro určite nezabudla, no jednoducho sa naň vykašľala. Kto, ale vie. Možno ho v budúcnosti opäť vráti, prípadne si pre nás pripraví ešte niečo lepšie. Nechajme sa prekvapiť.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPhone 13 (60 Hz) vs iPhone 13 Pro (120 Hz) - Rozdiel vo výdrži batérie vás šokuje!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -