Jeden z najbohatších ľudí sveta a zároveň veľmi ostro sledovaný podnikateľ Elon Musk neodolal príležitosti zosmiešniť spoločnosť Meta počas včerajšieho výpadku, pri ktorom boli používatelia Facebooku a Instagramu na celom svete nečakane odhlásení zo svojich účtov. Musk, ktorý pred necelými dvoma rokmi kúpil spoločnosť X (predtým Twitter), využil túto situáciu, aby vyzdvihol spoľahlivosť svojej platformy.

Vo svojom príspevku na X uviedol stručný, no zároveň vtipný komentár: „Ak čítate tento príspevok, je to preto, že naše servery fungujú,„. Musk sa týmto spôsobom snažil poukázal na funkčný stav sociálnej siete X v čase, kedy sa Meta snažila vyriešiť svoje globálne problémy.

Andy Stone, riaditeľ komunikácie spoločnosti Meta, problém priznal priamo na sociálnej sieti X a uviedol: „Sme si vedomí, že ľudia majú problémy s prístupom k našim službám. Teraz na tom pracujeme.“ Musk na Stoneovo vyhlásenie pohotovo reagoval vtipným meme obrázkom, v ktorom ešte viac zdôraznil stabilitu svojej platformy.

Včerajší výpadok služieb spoločnosti Meta viedol k tomu, že ľudia sa v priebehu krátkeho času presunuli práve na X, kde ventilovali svoju frustráciu a hľadali útechu v poslednej existujúcej veľkej sociálnej sieti.

Vďaka tomu sa na X objavilo v krátkom čase ohromné množstvo príspevkov, ako aj rôznych meme obrázkov, ktoré v priebehu času zaplavili internet.

Niektoré z nich si môžete pozrieť pod týmto odstavcom: 

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Štart vesmírnej lode od SpaceX bol odložený pre zlé počasie. Kedy bude druhý pokus?
Môže ťa zaujímať
- Reklama -