Nové video, ktoré sa pred malou chvíľou objavilo na sociálnej sieti Twitter ponúka vôbec prvý pohľad na zelený iPhone 13 (Green) a iPhone 13 Pro (Alpine Green), ktorý bol predstavený v pondelok na Keynote.

Prečítajte si tiež  iPhone SE 3 a jeho presná kapacita batérie v mAh. Budete prekvapení (+ porovnanie s predchodcami)

Spoločnosť Apple týmto spôsobom nadviazala na tradíciu, ktorú založila ešte v roku 2021, keď na jarnej konferencii predstavila fialový iPhone 12 mini a iPhone 12.

Aj keď ide pre niekoho možno len o drobnosť, technologický gigant si týmto spôsobom značne podporuje predaj. Do ponuky zaradil totiž ďalšie alternatívy, vďaka čomu si môžu používatelia lepšie vybrať farbu, ktorá je ich srdcu blízka.

Video, ktoré sa objavilo na Twitteri zdieľal leaker Majin Bu a ku zeleným iPhonom 13 sa pravdepodobne dostal skrz predajcov, ktorí ich už obdržali v predstihu na predajne, aby ich mohli následne včas vystaviť. V obchodoch by totiž mali byť k dispozícii už zajtra!

Ako môžete vidieť sami, klasický iPhone 13 ponúka naživo sýto-zelenú farbu, zatiaľ čo Alpine Green na iPhone 13 Pro je o čosi svetlejšia a vcelku dosť sa podobá na prevedenie Midnight Green, ktoré Apple používalo v roku 2019 na iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max.

Prečítajte si tiež  Nový iPhone SE má väčšiu operačnú pamäť RAM ako jeho predchodca

Zákazníci v Austrálii, Kanade, Číne, Francúzsku, Nemecku, Indii, Japonsku, Veľkej Británii, USA a ďalších viac ako 30 krajinách a regiónoch si budú môcť predobjednať iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max v nových farbách od zajtra, 11. marca. Domov im potom dorazí o týždeň neskôr, 18. marca 2022.

Ako sa páčia nové farebné prevedenia vám?

Na záver len chceme pripomenúť, že v rámci SvetApple sme spustili bazár, ktorý sa už pomaly napĺňa inzerátmi. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz. Potrvá vám to sotva niekoľko sekúnd a zároveň máte šancu, že váš inzerát budeme zdieľať na našich sociálnych sieťach. Sleduje nás dokopy viac ako 40 000 ľudí. Tak na čo ešte čakáte?

Instagram Banner

Môže ťa zaujímať
- Reklama -