V nasledujúcich minútach si budete môcť vychutnať viac než hodinovú udalosť, počas ktorej Apple predvedie nové produkty, ktoré očakávajú fanúšikovia spoločnosti po celom svete.

Malo by ísť hlavne o iPhone 15 / 15 Pro, ktorý prinesie množstvo nových technológií, no Apple ukáže aj vylepšené Apple Watch Series 9 / Ultra 2. Okrem toho by sme sa mohli dočkať tiež AirPods s USB-C konektorom a nového typu príslušenstva, ktoré bude používať iný materiál, ako kožu či silikón.

Technologický gigant ešte počas obeda vypol svoj internetový obchod a začal pripravovať streamovanie konferencie. Sledovať ju môžete aj vy.

Stačí keď kliknete na tento odkaz, ktorý vás presmeruje do článku, kde sme sa tomu venovali v rámci všetkých možných platforiem.

Ešte jednoduchšia cesta ale bude, keď konferenciu otvoríte priamo v YouTube. Na video môžete kliknúť priamo pod týmto textom.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPhone 12 mini je super voľbou aj v roku 2023. Teraz ho kúpite v zľave
Môže ťa zaujímať
- Reklama -