V nasledujúcich minútach si budete môcť vychutnať približne hodinovú udalosť s názvom Scary Fast, počas ktorej Apple predvedie nové produkty, ktoré očakávajú fanúšikovia spoločnosti po celom svete.

Malo by ísť v prvom rade o vylepšený iMac s 24″ displejom, ktorý už nebude mať procesor M1, ale dostane sa doň oveľa modernejší čip M2 alebo dokonca M3. Rovnako tu môžu byť prítomné aj procesory zo série M3 Pro a M3 Max. Tie by sa okrem iMacu 24″ mali dostať aj do nových MacBookov Pro 14″ a 16″ a možno ešte ďalších počítačov, ktoré bežia na operačnom systéme macOS.

Špekuluje sa tiež o tom, že technologický gigant na udalosti odprezentuje aj nový iPad mini 7. generácie no tento únik sa zatiaľ nepodarilo nezávisle potvrdiť.

Samotný event prebieha výhradne formou online prezentácie a po prvýkrát sa koná vo veľmi netradičnom čase. V Cupertine štartuje o 17:00 (30.novembra), čo znamená, že na Slovensku ho budeme sledovať až o 01:00 ráno (31. novembra). Pokiaľ sa chcete pridať medzi divákov, stačí, keď urobíte nasledovné.

Stačí keď kliknete na tento odkaz, ktorý vás presmeruje do článku, kde sme sa tomu venovali v rámci všetkých možných platforiem.

Ešte jednoduchšia cesta ale bude, keď konferenciu otvoríte priamo v YouTube. Na video môžete kliknúť priamo pod týmto textom.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Instagram Banner

Prečítajte si tiež  Apple rok 2016 podľa svetapple.sk
Môže ťa zaujímať
- Reklama -